TeenPerformance

TEENPERFORMANCE
Præsentationskursus for unge

Kommende datoer (forår 2017):
TeenPerformance Exam søndagene 7. & 14. & 21. maj.
Alle dage 13.00-18.00

Pris:   2.800,- kr. pr. modul.
Medbring en ven til en nedsat pris:  1.400,- kr. pr. modul.

Adresse: Vestergade 10E, 4600 Køge

Kontakt: Tville på tlf. 2533 1258 eller Annabella på tlf. 2295 2123.

TeenPerformance Grounding tilbyder særligt øvelser i:
– Ønsker, ambitioner og ressourcer
– Kropssprog og jordforbindelse

TeenPerformance Exam tilbyder øvelser i:
– Forberedelsesmetoder
– Præsentationsteknik

TeenPerformance er et målrettet forløb for unge mellem 13-19 år, som ønsker at slippe den generthed, der begrænser og saboterer uddannelseresultater og netværksmuligheder.

Det er ikke fedt, at føle sig uden for! Det er ikke fedt, at blive overset! Og det er ikke til at holde ud, at føle sig forkert! Og vi må desværre konstatere, at der ikke er ret mange point i at være stille og tilbageholdende i nutidens uddannelsessystem.

Generthed går ikke altid over af sig selv, desværre. Men der er heldigvis noget at gøre ved det. At være introvert behøver ikke at være det samme, som at være genert og forkert!

Derfor tilbyder vi TeenPerformance til de unge, som inderst inde ved, at det fundamentale selvværd, og den stærke selvtillid, vil kunne forandre alting.

Vi tilbyder øvelser i at åbne for den unges unikke potentialer.
Vi tilbyder et lærende fællesskab, hvor den unge vil opleve, at være ok med sine udfordringer.
Og vi tilbyder konkrete fif og redskaber til at sætte sig selv i spil på en ny og overbevisende måde!

Kort fortalt: TeenPerformance er kurset for unge, som vil forbedre sin fremtræden generelt, i klasseværelset, til eksamen og jobsamtalen!

Om os:
Tville har tilbudt hypnoterapi og coaching igennem 15 år, sideløbende med jobbet som underviser på KursusCentret KHS. Ca 70% af hendes klienter er teenagere med problemstillinger som dårligt selvværd, generthed, præstationsangst, eksamensskræk og stress angst.

Annabella har undervist og trænet med unge med særlige udfordringer siden 2001, bl.a. i De Unges Hus, Familiehusene og på STU. Hendes speciale er at fremme kognitive evner, positive tankemønstre og rydde op i begrænsende overbevisninger. Derudover er hun foredragsholder og har en foredragssalon i Køge.

Hjertelig hilsen Tville & Annabella